Skiskyting

Skiskyttergruppa har idag over 50 aktive utøvere. Utøverne er i aldersgruppa 9-17 år.
Gruppa har medlemmer fra Froland, Arendal og Grimstad. Vi har dyktige trenere som fordeler seg på to aldersgrupper.

Froland Skiskyting bestreber seg på å ha sosiale samlinger sammen med både foreldregruppe og utøvere både sommer som vinter. Regelen er slik at i og med at våpen brukes, må foreldre være til stede, også på treningene. Dette skaper gode relasjoner og et godt miljø.

Skiskytterstadion på Stimoen ligger i umiddelbar nærhet til Frolands ellers flotte idrettsanlegg.

Toppidrettsutøver Marte Olsbu Røiseland har forøvrig hatt sin nybegynnerstart i dette anlegget, og er ofte og trener her når hun er hjemme i Froland. Hun er medlem av skiskyttergruppa og Froland IL.   I VM i skiskyting i Holmenkollen i 2016 var hun siste etappe da Norge gikk inn til gullmedalje på stafetten.  Under OL i Pyong Chang i 2018 tok Marte to sølvmedaljer, en individuelt på sprinten og en i mixstafett. 

For mer info se også vår Facebook-side og ta kontakt for mer info med styret.

Velkommen til Froland skiskyting!

Norges SkiskytterforbundMOT prisen

Sander Røed Normann vant MOT prisen under sesongåpningen på Lillehammer i helga 24. – 25.11.18.  Han fikk også trene sammen med landslagsutøverne som var veldig inspirerende for en ung utøver
GRATULERER SANDER!Snøsamling på Hovden

I helgen 22. – 25.11.18 hadde Froland skiskyting snøsamling på Hovden. Totalt var der 68 deltakere fordelt på utøvere, foreldre og søsken forlagt ved Hovdehytta. Der var lite snø, men det var produsert kunstsnø i lysløypa slik at flere treningsøkter ble gjennomført der. Det ble også gjennomført barmarkstrening.

Utøverne var delt i to grupper hvor Vegard Langemyr trente de eldste, mens Ingrid Landa og Johanne Fjærbu trente de yngste. Det ble avholdt 5 økter denne helga.

Lørdag kveld var det festmiddag med julebuffet og kahoot på Hovden Grendehus. Dette er en årlig snøsamling som Froland skiskyting avholder hvert år med god deltakelse og hyggelig stemning.

Sesongstart på Bortelid

Se Fædrelandsvennens oppslag om skiskytternes sesongstart på Bortelid 15. – 16.12.18