Æresmedlemmer

Æresmedlemer i Froland IL 

Karen Johanne T. Kittelsen


Mange års aktivitet i idrettslaget. Har vært leder i hovedstyret (1987 – 89) og med i styret i langrennsgruppa i en årrekke.


Nils Kjell Mesel


Aktiv friidrettsutøver og fotballspiller på A-laget.  Leder i hoppgruppa i flere år.  Aktiv hjelper under bygging av klubbhuset på 80-tallet.


Inge Blakstad


Primus motor i hoppgruppa i flere år. Ildsjel for hoppbakkene i Osedalen. Gode resultater i VM for veteraner i hopp.


Odd Espeland


Aktiv i idrettslaget i over 30 år, både sportslig og administrativt.  Gode prestasjoner på ski, friidrett, orientering og fotball.  Aktiv dugnadssjef under de tidligere Frolandsdagene. Leder i hovedstyret i flere perioder (1960 – 61, 1964 – 68, 1972 – 73 og 1975 -76).

Rudolf Larsen


Aktiv i forbindelse med utbygging av Kringla, og en person med handlekraft for frivilligheten. Har vært leder i hovedstyret (1980 – 84).

Kåre Terjesen


 Aktiv i både langrenn og friidrett i mange år med flotte resultater. Primus motor for Frolandstrimmen og Holmenkollstafetten i en årrekke.  Sterk engasjert som bidragsyter med sin kompetanse og maskinelt utstyr under oppbygging av Kringla på 80-tallet.

Ståle Haraldstad


Har vært leder av hovedstyret (1985 -87).  Var ordfører under oppbyggingen av Kringla.  Sterke engasjert i Froland IL i en årrekke og en flott ambassadør for frivillighetsarbeid.