Håndball

Velkommen til håndballgruppa 
Vi har over 200 medlemmer hvorav 140 er aktive spillere i alderen fra 6-50 år som er fordelt på 13 lag.

Vi oppfordrer alle lag til å reise på minst 2 cuper i løpet av sesongen og ha så mye sosialt som mulig også utenfor håndballbanen.

I februar har vi karneval for alle våre medlemmer, og i slutten av oktober har vi gratis halloweenfeiring for alle barn og unge i Froland kommune.

Vi har også i sesongen 18-19 inngått samarbeidsavtale med ØIF-elite som hjelper våre trenere og spillere med å utvikle seg i klubben vår.

Miljø:
Vi arbeider kontinuerlig for å tilby alle våre medlemmer et inkluderende, trygt og utviklende miljø både sportslig og sosialt.  Alle trenere har, eller i gang med sertifisert trenerutdanning i regi av Norges Håndballforbund.  Vi følger også Norges Idrettsforbunds bestemmelser for innhenting av politiattester for alle trenere og styremedlemmer, og vi har innlemmet håndballforbundets regler for barneidrett i vår sportsplan

Dugnader:
Vi prøver å holde antall dugnader så lavt som mulig. Det er to felles dugnader pr. år som alle må være med på, hvor to er loddsalg.  I tillegg vil det i forbindelse med hjemmekamper i hallene være behov for foreldre som stiller opp til kiosktjeneste samt sekretariat. Dette vil lagleder pr. lag informere om og kalle inn til.

Sponsing:
For å holde inntektsbringende dugnader så lavt som mulig arbeides det kontinuerlig med å få inn sponsorinntekter ved salg av reklameplass både på skilter i hallen og på spillertrøyer og overtrekksdresser. Om noen medlemmer har tips til bedrifter som kan være interessert i sponsoravtaler, ta kontakt med styrets sponsoransvarlig: Per Arne Tønnesen på tlf. 48 32 55 00 

Treningsavgift:
Årsmøtet i Froland håndball har vedtatt følgende treningsavgifter for sesongen 2018-19: 6-12 år 600 kr, 13-16 år 800 kr og 17- år 1100,-
Treningsavgiften er en av hovedinntektskildene for driften av håndballgruppa, og er med på å dekke våre utgifter til:
– Påmelding seriespill, mini og aktivitetsturneringer
– Påmelding av lag til cuper
– Utgifter til utdanning av trenere og dommere
– Felles gratisarrangement som sesongkick-off, halloweenfest, håndballfest ved sesongslutt og karneval.

Medlemskontingent Froland IL:
Froland Idrettslag krever inn kontingent for medlemskap.  Dette er obligatorisk for alle medlemmer uansett hvilken og hvor mange idrettsgrupper en deltar i.  Denne inneholder også en forsikringsdel for utøvere yngre enn 13 år.

Spillerlisens, Norges Håndballforbund:
Alle som spiller seriespill må løse lisens hos NHF fra det året de fyller 13 år.  Denne blir gjort tilgjengelig for betaling via innlogging på minidrett.no. Vi har ikke anledning til å bruke spillere i kamp som ikke har løst lisens!

Ta gjerne kontakt om det er behov for mer informasjon:
Leder: Bjørn Terje Klemmetsen, tlf. 99 22 80 66


Håndballforbundet

Fornøyde tross tap

Kampen mellom Froland jenter 13 og Lia2 endte med tap for frolandsjentene.  Tross tapet var jentene fornøyde, særlig fordi de vant 2. omgang.
  Les mer om kampen på frolendingen.no

Foto Raymond Martinsen / Frolendingen

Seier for damelaget mot Risør

Damelaget vant 27 – 20 mot Risør.  Etter å ha lagt under med to mål til pause, viste frolandsdamene helt andre takter i 2. omgang. 
Les om kampen på frolendingen.no 

Foto Raymond Martinsen / Frolendingen

Gøy å spille sammen

Spillerne på jenter 10 synes det beste er å spille sammen og ha det gøy. Les om kampen i den flotte reportasjen på frolendingen.no

Foto Raymond Martinsen / Frolendingen