Volleyball

 

Velkommen til Froland Volleyball

Vi er en liten, men veldig god gruppe som pr i dag har både herrelag, damelag og et barne/ungdomslag.
Har du interesse for volleyball og har lyst på en trenerjobb eller å spille volleyball, ta kontakt med leder av Froland ILs volleyballgruppe, Jens Olav Rydningen.

Herrelaget spiller i 2. divisjon og trener 2 ganger i uken. De har som mål denne sesongen å vinne serien og bli topp 4 på en rankingturnering.
De trener mandag kl 19 – 21 og onsdag kl 20 – 22 i Mjølhushallen. De er pr i dag 10 spillere.

Damelaget spiller også i 2. divisjon og har fått flere nye spillere denne sesongen. De kan være opptil 12 stk på trening, noe som er svært gledelig. De har felles trening på torsdag i Mjølhushallen kl 18 – 20. De fleste spillerne her er småbarnsforeldre og spiller for å ha det gøy. Men når de kommer til kamp er selvsagt fighterinnstillingen på plass og de gir alt for å vinne. De fleste av spillerne har spilt aktivt volleyball før, men det er også spillere som ikke har så mye erfaring som har hatt god utvikling i Froland volleyball.

Barne / ungdomslag: Høsten 2018 har vi startet opp med ei volleyballgruppe for nybegynnere. Foreløpig er vi en gjeng på 10 gutter i alderen 11 år og oppover som synes volleyball er veldig moro. Målet er å lære nye ting og ha det gøy på trening. Dette er noe vi absolutt vil anbefale andre å bli med på. Vi har trening i Mjølhushallen hver torsdag.

Tabell herrerTabell damerRanking herrerRanking damer    
Foto Raymond Martinsen / Frolendingen Foto Raymond Martinsen / Frolendingen Norges volleyballforbund